Zvládni svoj stres! - Melgosa, Julián (Advent-Orion Vrútky, 1998)
Kniha o duševnom zdraví. Z obsahu: Čo je stres?, Reakcie na stres, Príčiny stresu, Medziľudské vzťahy, atd.... tvrdá väzba, kriedový papier, väčší formát, 190 strán
Keywords: Stres; Príčina stresu; Motivačná -- Zdravie