Žena - Trullás, Juana (Eva, 1984)
Román pre ženy. Protagonistkou románu je 47 ročná Nieves, ktorá vo svojej spovedi hovorí nielen o vzťahu k bývalému manželovi, svokrovcom deťom, sestre, matke a milencovi ale aj o problémoch, ktoré vznikajú navzájom medzi ľuďmi..