Žolík pre všetky prípady. 5. - Gohl, Christiane (Lea a kone, 2016)
V jazdeckej stajni je rušno. Lein priateľ Thorsten ide na trojmesačný študijný pobyt do USA. Ale kto sa za ten čas postará o jeho koňa Mana? Je jasné, že starostlivosť musia prebrať jazdci. Voľba nakoniec padne na peknú začiatočníčku v jazdení Jessie. Ibaže Jessino zanietenie pre Mana rýchlo vyprchá...