Angličtina v kocke pre základné školy a nižšie ročníky viacročných gymnázií - Dostálová, Iva, 1964-; Eliáš, Jozef; Šplíchal, Antonín, 1947- (Bratislava Fragment, 2008)
http://www.fragment.sk
Keywords: angličtina; gramatika; slovná zásoba; učebnice základných škôl; učebnice stredných škôl