Druhá manželka - Buchanová, Elizabeth (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (SKN), 2009)
Voľné pokračovanie románu Pomsty ženy v zrelom veku, je neodolateľným príbehom lásky, znovuzrodenia starého priateľstva a obnovenia pút, ktoré sa kedysi pretrhli.