Druhá manželka - Buchanová, Elizabeth; Swanová, Ľudmila (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (SKN), 2009)
Voľné pokračovanie románu Pomsty ženy v zrelom veku, je neodolateľným príbehom lásky, znovuzrodenia starého priateľstva a obnovenia pút, ktoré sa kedysi pretrhli.
Keywords: romány pre ženy; magnetofónové kazety; MP3; WMA DRM 10 - digitálna kniha