Čarovná Lienka a Čierny Kocúr: Kúzlo zázraku 1. - Sartorettiová, Claudia; Adragnová, Giulia; Reseková, Simona (Praha Egmont Albatros Media Slovakia, s.r.o., 2023)
Nové dobrodružstvá Čarovnej Lienky a Čierneho Kocúra v komiksových príbehoch.
Marinette je roztržité a neisté dievča, no keď sa premení na Čarovnú Lienku, stáva sa superhrdinkou schopnou zachrániť svet od úkladov zlomyseľného Lišaja. Netuší však, že jej spolužiak Adrien, do ktorého je bezhlavo zaľúbená, je v skutočnosti Čierny Kocúr – jej verný spojenec v boji proti zlu.
Nové dobrodružstvá Čarovnej Lienky a Čierneho Kocúra v komiksových príbehoch.
Marinette je roztržité a neisté dievča, no keď sa premení na Čarovnú Lienku, stáva sa superhrdinkou schopnou zachrániť svet od úkladov zlomyseľného Lišaja. Netuší však, že jej spolužiak Adrien, do ktorého je bezhlavo zaľúbená, je v skutočnosti Čierny Kocúr – jej verný spojenec v boji proti zlu. zdroj: martinus.sk
Keywords: talianska literatúra; literatúra pre deti; dobrodružné príbehy; komiksový príbeh; grafický román; pre čitateľov od 7 rokov; komiksy