Pán bĺch 5. - Pilkey, Dav americký karikaturista 4. marca 1966 (Slovart, spol. s r.o, 2025)
Do mesta vtrhne nová zločinecká banda a šéf povolá do akcie svojho najlepšieho poliša Dogmana. Ten sa po menšom zdržaní spôsobenom naháňaním veverice pustí do riešenia problému.