Pán bĺch 5. - Pilkey, Dav americký karikaturista 4. marca 1966; Garibaldi, José; Šútovec, Andrej (Bratislava Slovart, spol. s r.o., 2025)
Do mesta vtrhne nová zločinecká banda a šéf povolá do akcie svojho najlepšieho poliša Dogmana. Ten sa po menšom zdržaní spôsobenom naháňaním veverice pustí do riešenia problému.
Do boja s gangom BLCHA sa k nemu spolu mačiatkom Pickom a robotom AD-HD pridá aj veľmi nepravdepodobný spojenec - Pico, najhorší kocúr na svete. Dokáže sa však Pico vzdať pomsty a postaviť sa na stranu spravodlivosti?
Keywords: Dogman; americká literatúra; literatúra pre deti; dobrodružné príbehy; príbehy o zvieratkách; humorné príbehy; komiksový príbeh; grafický román; pre čitateľov od 8 rokov; komiksy