Druhá svetová vojna : najvýznamnejšie udalosti - Dowswell, Paul, 1957- (Ottovo nakladatelství, 2009)
Kto zavinil vznik vojny Prečo zahynulo až 50 miliónov ľudí Omyly fašistických diktátorov O gigantických bitkách na východnom fronte Prečo boli vyvražďovaní Židia Námorné bitky v Pacifiku Čo bol Deň D Kto prvý použil atómovú bombu