Druhá svetová vojna najvýznamnejšie udalosti - Dowswell, Paul, 1957-; Kurincová Čavojová, Vladimíra, 1978- (Praha Ottovo nakladatelství, 2009)
Kto zavinil vznik vojny
Prečo zahynulo až 50 miliónov ľudí
Omyly fašistických diktátorov
O gigantických bitkách na východnom fronte
Prečo boli vyvražďovaní Židia
Námorné bitky v Pacifiku
Čo bol Deň D
Kto prvý použil atómovú bombu
Keywords: 1939-1945; druhá svetová vojna (1939-1945); diktátori; holokaust (1939-1945); vojenské dejiny; World War (1939-1945); Dictators; Holocaust (1939-1945); Military history; prehľady; fotografické publikácie; Surveys; Photographical works