HUDEC, I. 1961. Hygiena potravín živočíšneho pôvodu: Hygienické hodnotenie a posudzovanie z hľadiska ochrany ľudského zdravia. Vydanie prvé. V Bratislave: Slovenské vydavateľstvo pôdohospodárskej literatúry.
APA (7th ed.) CitationHudec, I. (1961). Hygiena potravín živočíšneho pôvodu: Hygienické hodnotenie a posudzovanie z hľadiska ochrany ľudského zdravia (Vydanie prvé.). Slovenské vydavateľstvo pôdohospodárskej literatúry.
Chicago Style (17th ed.) CitationHudec, Imrich. Hygiena Potravín živočíšneho Pôvodu: Hygienické Hodnotenie a Posudzovanie Z Hľadiska Ochrany ľudského Zdravia. Vydanie prvé. V Bratislave: Slovenské vydavateľstvo pôdohospodárskej literatúry, 1961.
MLA (9th ed.) CitationHudec, Imrich. Hygiena Potravín živočíšneho Pôvodu: Hygienické Hodnotenie a Posudzovanie Z Hľadiska Ochrany ľudského Zdravia. Vydanie prvé. Slovenské vydavateľstvo pôdohospodárskej literatúry, 1961.
