Verím : malý katolícky katechizmus - Beck, Eleonore, 1926- (Kirche In Not/Ostpreisterhilfe, 1999)
"Verím - Malý katolícky katechizmus" je publikácia slúžiaca ako pomôcka pri katechéze, najmä pre kňazov a katechétov. Zameriava sa na výklad katolíckej viery, najmä v kontexte sviatostí a katechézy mladých a dospelých.