Veľká domáca kuchárka 2 - Eichner, Jiří; Nodl, Ladislav, 1929-2008; Šourek, Jiří; Holinová, Hilda, 1934-2013; Holinová, Natália; Poláček, Jiří; Poláčková, Blanka; Berzsiová, Pavlína, 1964- (Bratislava Slovart, 2012)
V knihe Veľká domáca kuchárka 2 sme sa usilovali vybrať pre vás jedlá typické pre európske krajiny, recepty vhodné na každodenné varenie i na slávnostné príležitosti, nápady na využitie známych surovín i recepty s menej bežnými ingredienciami. Objavíte v nej jedlá, ktoré vám možno budú pripadať zvláštne, až exotické, ale aj jedlá zo vzdialených krajín s chuťou, ktorá je vám blízka. Vyberať si môžete z takmer 2 000 receptov, ktoré dopĺňajú lákavé farebné fotografie. Kniha nadväzuje na úspešnú Veľkú domácu kuchárku, takže aj v tejto publikácii nájdete Školu varenia, ktorá začiatočníkom priblíži základy varenia a pečenia.
Keywords: jedlá; Meals; kuchárske recepty; Cookbooks