Kate jej životopis 1. časť - Moody, Marcia; Perecár, Marcel, 1972-1 ([Beograd] Liber Novus d.o.o., 2020)
Kate Middleton sa narodila a vyrástla v prostredí anglickej strednej triedy. Jej život bol úplne obyčajný – až do chvíle, keď sa na University of St. Andrews zoznámila s princom Williamom. O desať rokov neskôr sa konala kráľovská svadba. Ako Kate ovplyvnil neutíchajúci záujem médií, zložitá zdravotná situácia aj napäté vzťahy s princom Harrym a Meghan Markle?
Keywords: Catherine, -- princezná z Walesu, -- 1982-; princezné; Princesses; vojvodkyne; ‬Duchesses; biografie; Biography