Kate : jej životopis. 2. časť - Moody, Marcia (Liber Novus d.o.o, 2020)
Kate Middleton sa narodila a vyrástla v prostredí anglickej strednej triedy. Jej život bol úplne obyčajný – až do chvíle, keď sa na University of St. Andrews zoznámila s princom Williamom. O desať rokov neskôr sa konala kráľovská svadba. Ako Kate ovplyvnil neutíchajúci záujem médií, zložitá zdravotná situácia aj napäté vzťahy s princom Harrym a Meghan Markle?