Meghan : hollywoodska princezná. 1. časť - Morton, Andrew, 1953- (Liber Novus, 2020)
V tomto úplne prvom životopise Meghan Markle, teraz vojvodkyne zo Sussexu, sa uznávaný kráľovský životopisec Andrew Morton vracia k jej koreňom: k detstvu v losangelskej štvrti The Valley, štúdiu v dievčenskej katolíckej škole a napätým vzťahom v rodine. Zaoberá sa tiež jej prvým manželstvom, ktoré sa skončilo rozvodom v roku 2013, aj tým, ako v Hollywoode stále doplácala na svoj zmiešaný pôvod a ako sa nakoniec napriek nemu presadila v úspešnom televíznom seriáli Kravaťáci. Venuje sa aj jej práci dobrovoľnej veľvyslankyne, ktorej toľko pripomína princeznú Dianu. Nakoniec odhaľuje, ako bol kráľovský románik odvíjajúci sa medzi dvoma kontinentmi čo najprísnejšie utajovaný až do chvíle, keď všetko vyšlo najavo a Meghan sa ocitla v hľadáčiku svetových médií ako nikdy predtým.