Objavte v sebe dobro : [ako si osvojiť pozitívne myslenie] - Hay, Louise L., 1926-2017 (Gardenia, 2015)
Louise L. Hayovú vo svete preslávila kniha Miluj svoj život, ktorá za štvrťstoročie od jej zrodu vyšla v 45 jazykoch v 132 krajinách a predalo sa vyše 40 miliónov výtlačkov. Vo svojej najnovšej knihe autorka rozvíja význam pozitívnych tvrdení a ich uplatnenie v takých dôležitých oblastiach života ako zdravie, láska a intimita, duševná pohoda a prosperita. Venuje sa citovým poraneniam, významu pozitívneho myslenia, odpustenia a ponúka účinný spôsob ako sa zbaviť rôznych závislostí, ktoré nás oddeľujú od pohody a spokojnosti. V každom človeku je prítomná klenotnica dobra a je na každom z nás či toto dobro v sebe objavíme a ďalej zveľaďujeme. Kniha Objavte v sebe dobro môže byť pre mnoho žien a mužov dobrým začiatkom. Po úspechu prvého vydania prichádza na trh druhé vydanie v darčekovom prevedení.