Marcelino chlieb a víno : španielska legenda - Silva, José María Sánchez (Logos, 1989)
"Marcelín, chlieb a víno: Španielska legenda" je kniha od španielskeho autora José Maria Sánchez Silvu. Je to príbeh o malom chlapcovi-sirote, ktorý vyrastá v kláštornej komunite.