Marcelino chlieb a víno španielska legenda - Silva, José María Sánchez; Hlinka, Anton, 1926-2011 (Zagreb Logos, 1989)
"Marcelín, chlieb a víno: Španielska legenda" je kniha od španielskeho autora José Maria Sánchez Silvu. Je to príbeh o malom chlapcovi-sirote, ktorý vyrastá v kláštornej komunite.
Keywords: spirituálna teológia; Španielska literatúra; Kresťanská literatúra