Aljašská odvaha. Pod hladinou. Kniha prvá - Pettrey, Dani (i527.net, 2014)
SABOTOVANÉ LIETADLO. DVAJA MŔTVI POTÁPAČI. JEDINÁ STOPA. Bailey Craigová prisahala, že sa do Yancey na Aljašku už nikdy nevráti. V mladosti sa dopustila vecí, na ktoré by najradšej zabudla, ale Yancey nie je mesto, ktoré zabúda ľahko. Vracia sa na pohreb blízkej osoby, ktorá zahynula pri leteckom nešťastí, ale na povrch vyplávajú temné dôkazy a Bailina pomoc sa pre vyriešenie prípadu stane nenahraditeľnou. Cole McKenna zvláda nebezpečné potápanie a záchranné akcie. Dokáže sa vyrovnať so strachom, že jeho mesto ohrozuje vrah. Ale čeliť skutočnosti, že Bailey sa vrátila, je veľkou výzvou. Kedysi mu zlomila srdce. Zdá sa však, že nie je rovnakým dievčaťom, ktoré pred desiatimi rokmi odišlo z Yancey. Ani on už nie je tým chlapcom, ktorého vtedy opustila. Čas neúprosne beží a počet obetí stúpa. Bailey a Cole sa musia preniesť ponad zranenia z minulosti a začať spolupracovať, až kým skrytá pravda nevyjde najavo.