Aljašská odvaha. V lavíne. Kniha druhá - Pettrey, Dani (i527.net, 2014)
Keď všetky dôkazy svedčia proti nemu, zachrániť ho môže iba sestrina dôvera.Reef McKenna po návrate do rodného mesta Yancey na Aljaške čelí obvineniu z vraždy. Jeho sestra Piper sa márnotratného brata rozhodne brániť. Zástupca šerifa Landon Grainger má McKennovcov rád ako vlastnú rodinu, ale jeho prácou je vypátrať pravdu. Na vlastnej koži sa už presvedčil o tom, že najbližší nás dokážu najviac sklamať. Hoci šerif trvá na Reefovej vine, vyšetrovanie skomplikuje niekoľko nečakaných stôp a Landonova kariéra sa ocitne na vlásku. Keď sa Piper pustí do pátrania na vlastnú päsť, Landon si uvedomí, že ju musí ochrániť nielen pred ňou samou, ale aj pred hrozbami, ktoré na nich číhajú v drsnej kanadskej divočine. Ich dlhoročné priateľstvo začne prerastať do čohosi hlbšieho, ale obaja sa ocitnú v smrteľnom nebezpečenstve.