Realita s Bohom : [-každý má svoj príbeh, toto je ten môj-] - Hargašová, Martina, 1971- (ACS Kresťanský život, 2011)
Ako Boh povolal ženu do duchovnej služby na plný úväzok v cirkvi; že Bibliu je možné prečítať raz i dvakrát za rok; že za rok môžete vyučiť jedného učeníka; ako je možné zamilovať sa aj v dvadsiatich deviatich rokoch a pritom v oblasti vzťahu a rodiny nič nestratiť; o bojoch ženy vo vodcovskej službe; aký pocit má človek, ktorý dal do zbierky na misiu všetky peniaze z peňaženky, a ako sa Boh o všetko postaral; ako je možné spoznať Boha osobne; že život so živým Bohom je reálny!