Anjelské posolstvo - Byrne, Lorna, 1953- (Ikar, 2017)
Anjeli sú nositelia nielen svetla a nádeje, ale aj hlbokej múdrosti. V každodennom zhone je ľahké zabudnúť na to, čo je v živote dôležité. Preto si treba pravidelne pripomínať, čo nám radia títo Boží služobníci, a dať sa viesť ich láskavými dotykmi.