Anjelské posolstvo - Byrne, Lorna, 1953-; Ličková, Zora, 1959-; Menděl, Jan, 1983-; snk (Bratislava Ikar, 2017)
Anjeli sú nositelia nielen svetla a nádeje, ale aj hlbokej múdrosti. V každodennom zhone je ľahké zabudnúť na to, čo je v živote dôležité. Preto si treba pravidelne pripomínať, čo nám radia títo Boží služobníci, a dať sa viesť ich láskavými dotykmi.
Keywords: životná múdrosť; Life wisdom; Boh a človek; Relations between God and man; anjeli strážni; Guardian angels; channeling; citáty; Quotations; aforizmy; Aphorisms