Anjelské zamyslenie - Byrne, Lorna, 1953- (Ikar, 2017)
Anjeli nás nabádajú, aby sme sa každý deň na chvíľu zamysleli nad tým, že sme duchovné bytosti a naše myšlienky dávajú životu tvar a farbu. Zastavme sa a načúvajme láskavým radám týchto nebeských pomocníkov.