Anjelské zamyslenie - Byrne, Lorna, 1953-; Ličková, Zora, 1959-; Menděl, Jan, 1983- (Bratislava Ikar, 2017)
Anjeli nás nabádajú, aby sme sa každý deň na chvíľu zamysleli nad tým, že sme duchovné bytosti a naše myšlienky dávajú životu tvar a farbu. Zastavme sa a načúvajme láskavým radám týchto nebeských pomocníkov.
Keywords: životná múdrosť; Boh a človek; anjeli strážni; channeling; Life wisdom; Relations between God and man; Guardian angels; citáty; aforizmy; Quotations; Aphorisms