Aljašská odvaha. Ako skala. Kniha štvrtá - Pettrey, Dani (i527.net, 2015)
Jake vedel, že niečo nie je v poriadku. No nemohol tušiť ako veľmi. Oddychové lezenie na skalách sa jedného dňa zmení na drámu, keď na svojej ceste Kayden McKenna narazí na telo mŕtveho lezca. Stalo sa nešťastie alebo...? Šerif Landon Grainger, ktorý prípad vyšetruje, sa obráti na Jakea Westina s prosbou o pomoc. Jake súhlasí, ale to ešte netuší, kam ho tento prípad zavedie. Vďaka Kaydeniným lezeckým skúsenostiam čoskoro s Jakeom zistia, že smrť v horách nebola náhoda. Ba čo viac, vrah im je v pätách. Keď sa v Yancey začnú diať čudné veci, Jake sa obáva, že svet, v ktorom sa pohybuje, môže ohroziť osobu, ktorú miluje. No pravda je oveľa temnejšia, ako si vie predstaviť.