Modlitby zo srdca - Byrne, Lorna, 1953- (Ajna, 2018)
Lorna Byrneová už pomohla miliónom ľudí na celom svete tým, že na nich apeluje, aby si uvedomili, že každý jeden má svojho strážneho anjela. Pripomína im, že môžu žiadať o pomoc Boha a anjelov. Ľudia sa často pýtajú Lorny, ako majú formulovať svoje žiadosti a modliť sa, a tak v tejto novej knihe im dáva podrobné rady. Začlenila do nej teda modlitby na rozmanité situácie. Lorna hovorí: "Niekedy sú naše modlitby natoľko zamerané na žiadanie o isté veci, že zabúdame načúvať, čo sa nám Boh, anjeli a naši milovaní snažia povedať. Boh má stále pre nás pripravenú hojnosť darov. Sú to malé aj veľké dary. Chce dopriať každému človeku požehnanie, ktoré mu zmení život, počnúc okamihom narodenia. Boh urobí všetko možné pre to, aby sa to stalo, no nikdy nezasahuje do slobodnej vôle jedinca. To je dobrý dôvod na to, aby sme s Bohom v modlitbe nadviazali inteligentné hovory - počúvali a aj kládli otázky."