Milovanej princeznej na každý deň zamyslenia - Shepherd, Sheri Rose, 1961-; Simo Pelzlová, Eva ([Bratislava] Christian Project Support, s.r.o., 2022)
Každý nádherný osobný list je určený pre Teba od Kráľa kráľov. Skús sa na seba pozerať jeho očami. Nauč sa hľadieť na seba ako na člena kráľovskej rodiny - si jeho princezná - a zakús láskavosť, ktorú Ti vyjadruje vo svojich listoch. Hovorí o veciach každodenného života, napríklad o vzťahoch, bolesti, čistote, trpezlivosti a nástrahách. Každý list je zakončený citátom z Biblie, za ktorým nasleduje osobné rozhodnutie, ktoré môžeš urobiť po tom, ako budeš každý deň tráviť čas so svojím nebeským Otcom. Kniha Milovanej Princeznej na každý deň, od známej autorky Sheri Rose Shepherd, je určená na každodenné čítanie. Mnohí čitatelia poznajú Sheri ako autorku obľúbených kníh Milovanej Princeznej, Milovanej Princovej Neveste, Poklad Milovanej Princeznej, Milovanej Princeznej Bojovníčke. Sheri Rose Shepherd začala písať v roku 2004 a z tejto série sa predalo viac ako milión kníh. To všetko napriek bolestivej minulosti, poruchám v učení, problémom s príjmom potravy, dyslexii a nepriazni jej učiteľky, podľa ktorej nemala žiadnu šancu byť v živote úspešná. Sheri Rose je dnes známa prednášateľka na konferenciách, ktorá sa zúčastnila na turné Women of Joy spolu s Casting Crowns, MercyMe, Chrisom Tomlinom a Jeremym Campom. Už dlhší čas bojuje s rakovinou, a napriek tomu slúži ženám po celom svete aj prostredníctvom stránky hisprincess.com.
Preložené z angličtiny
Obsahuje stručné biografické a profesijné údaje o autorke na zadnej strane obálky knihy
Keywords: biblické citáty; Biblical quotations; sebapoznanie; Self-consciousness; úvahy; listy; Essays; Letters