Naj... zvieratá v pohybe - Baumann, Anne-Sophie (Svojtka & Co., s.r.o, 2021)
Preskúmaj úchvatné a veľmi prepracované stránky, pri ktorých otáčaní sa doslova tají dych. Vystúp po oblohe až do výšky 12 000 metrov, roztvor stránku a nechaj vzniknúť pohoria, zisti, ako sa pohybovali tektonické dosky, nahliadneme do samotného jadra planéty. Pozri sa, ako človek mení krajinu a využíva jej zdroje na získanie potravy, energie a nerastného bohatstva. Ako sa žije v rôznych častiach našej planéty - odklop okienka a zisti, aké rozdiely panujú v jednotlivých podnebiach na Zemi. Táto kniha typu Naj ... obsahuje viac ako 45 pohyblivých častí pre názorný zážitok z našej krásnej planéty, ktorá nás nikdy neprestane fascinovať a ktorú treba chrániť. Kniha je ručne vyrobená; aby pohyblivé prvky dlho vydržali, vyžaduje jemnejšie zaobchádzanie. zdroj: preskoly.sk