Čarovná Lienka a Čierny Kocúr: Honba za motýľmi 2. - Sartorettiová, Claudia; Adragnová, Giulia; Reseková, Simona (Praha Egmont Albatros Media Slovakia, s.r.o., 2023)
Nové dobrodružstvá Čarovnej Lienky a Čierneho Kocúra v komiksových príbehoch.
Čarovná Lienka a Čierny Kocúr pokračujú v boji proti super zloduchom, ktorých stvorili akumovia, zlovestné motýle zákerného Lišaja. Medzi bojom a plnením si školských povinností čelia naši hrdinovia pomocou mirákul novým nepriateľom. A hoci to nikto netuší, ochrancovia dobra sú v skutočnomživote Marinette a Adrien, dvaja celkom obyčajní žiaci základnej školy.
Keywords: talianska literatúra; literatúra pre deti; dobrodružné príbehy; komiksový príbeh; grafický román; pre čitateľov od 7 rokov; komiksy