Minecraft : nová knižka na celý rok - McBrien, Thomas (Egmont, 2022)
Ročenka seznamuje s novinkami v počítačové hře za uplynulý rok. Nejoblíbenější vylepšení, návody na vytvoření vlastního moba nebo ovládání supermocných příkazových bloků.