Minecraft : nová knižka na celý rok - McBrien, Thomas; Brožina, Jaroslav (V Prahe : Egmont, 2022)
Ročenka seznamuje s novinkami v počítačové hře za uplynulý rok. Nejoblíbenější vylepšení, návody na vytvoření vlastního moba nebo ovládání supermocných příkazových bloků.
Nenechajte si ujsť novú ročenku Minecraftu!
Vitajte v oficiálnej ročenke Minecraftu! Poďme sa spolu pozrieť, čo všetko sa udialo v hráčskej komunite počas minulého roka. Zistíte, aké zlepšenia sa do Minecraftu pridali počas posledných aktualizácii. Taktiež sme pripravili návody na vytvorenie vlastného moba alebo na to, ako použiť super príkazovú kocku. Vydali sme sa do Overworldu... a to ešte zďaleka nie je všetko. Pripravte sa, začíname! zdroj: martinus.sk
Keywords: Minecraft (videohra); počítačové hry; computer games; ročenky; yearbooks