Minecraft. Kde je zombie? : a ďalší mobovia - Moffat-Peña, J. (Joseph); Brožina, Jaroslav; Mojang Studios (V Prahe : Alicanto, 2024)
Obrázková kniha určená k hledání skrytých postaviček a dalších bonusových úkolů.
Počuli ste to? Tie STONY? A teraz znova! Po okolí sa zakráda otravná zombie, ale kde je?
Cestujte naprieč dimenziami s našimi chaotickými prieskumníkmi a hľadajte zombie a iných mobov na neuveriteľných miestach Minecraftu. zdroj: martinus.sk
Pod názvem: Mojang Studios
Slovenský text
Keywords: Minecraft (videohra); hledání obrázků (hry); look and find (game); obrazové publikace; publikace pro děti; pictorial works; children's literature