Príbehy lásky v Biblii : 13 biblických poučení o vzťahoch, priateľstve a viere - Bream, Shannon, 1970- (Vydavateľstvo Motýľ, 2023)
Biblia je plná príbehov o láske. Biblická myšlienka lásky je však oveľa väčšia, než si dokážeme predstaviť. Láska je podstatou celej Biblie.