Navarme si zdravie 2 : to najlepšie z kuchyne, ktorej sa nikdy neprejete - Pavlík Timková, Andy; Luberdová, Mirka (Evitapress, 2014)
Pokračovanie bestsellera – ďalšia kniha plná chutných a zdravých receptov – vychádza na Valentína! Aby bolo vaše srdce zdravé, potrebuje totiž nielen lásku. Liekom na srdce je aj dobré jedlo. „To je krásna kniha! Okrem nápaditých receptov v nej nájdete aj rady, ako sa liečiť pomocou bylín a tinktúr a ako si ich doma pripraviť. Je to kuchárska knižka s príbehmi zo života, ktoré sú napísané tak fantasticky, že sa od nich nebudete vedieť odtrhnúť! Kniha je plná inšpirácií, nádeje a cítiť z nej, že ju dievčatá písali srdcom. Môžeme si navariť zdravie, ale rovnako dôležité je uvedomiť si aj to, ako žijeme a aké to prináša dôsledky. “ PhDr. Radoslava Olajos z Poradne zdravého životného štýlu