Vedľajší príjem od nápadu k peniazom za 27 dní - Guillebeau, Chris; Secci, Mariana (Bratislava Eastone Books, 2017)
Byť svojím pánom, mať možnosť slobodne sa rozhodovať a realizovať svoje nápady je snom mnohých ľudí. Len málokto sa však odváži urobiť radikálny krok a vymeniť relatívnu istotu zamestnania za neistotu podnikania. A možno to ani nie je potrebné. Prečo si najprv nevyskúšať podnikanie v malom, bez veľkého rizika a zároveň získať doplnkový zdroj príjmov? Nekonvenčný podnikateľ Chris Guillebeau ponúka vo svojej knihe prehľadný návod, ako počas 27 dní postupne rozbehnúť zárobkovú činnosť popri zamestnaní. Doslova deň po dni vás prevedie všetkými činnosťami, ktoré k premene vášho nápadu na peniaze potrebujete. A možno v sebe objavíte schopnosti, o ktorých ste ani netušili. Chris je totiž presvedčený, že pri realizácii vedľajšieho projektu človek zlepšuje nielen svoju finančnú situáciu, ale aj samého seba.
Keywords: podnikanie; podnikateľské projekty; úspech v podnikaní; Business; Business planning; Success in business; populárno-náučné publikácie; Popular works