Bohovia a králi starého Egypta - Zamarovský, Vojtech, 1919-2006 (Perfekt, 2023)
Nové prepracované vydanie prináša informácie o svete nereálnom, mytologickom, i reálnom, historickom, v období starovekého Egypta. Stačí knihu vziať do rúk a nájdete v nej všetko o zašlom svete kedysi mocného a prekvitajúceho Egypta stojaceho na vrchole vtedajšej civilizácie.