Na sklonku dňa : fascinujúca história tmy - Ekirch, A. Roger, 1950- (Minora, 2023)
Ako ľudia trávili noc v minulosti? Kam sa podel druhý spánok a varenie piva pri svite mesiaca? Ponorte sa do očarujúcej ríše nočných aktivít a odhaľte neobyčajnú históriu nočného života!Americký historik a odborník na spánok A. R. Ekirch píše o všetkom, čo súvisí s nocou v 16. až 19. storočí.