Skrytý potenciál zistite, ako odomknúť vlastný potenciál - Grant, Adam M., 1981-; Žuchová, Svetlana (Bratislava Ikar, 2025)
Zistite, ako odomknúť vlastný potenciál

V súčasnosti je spoločnosť posadnutá talentovanými ľuďmi. Ospevujeme prirodzené nadanie, a pritom podceňujeme zručnosti, ktoré sa môžeme sami naučiť.
Skrytý potenciál spája vedecké poznatky, prekvapivé postrehy a živé rozprávanie, ktoré nás zavedie zo školskej triedy do zasadacej miestnosti, z ihriska na olympijské hry a zo Zeme až do vesmíru. Ukazuje, že pokrok nezávisí ani tak od toho, ako sa snažíte, ako skôr od schopnosti učiť sa nové veci. Grant vysvetľuje, ako posilniť svoje charakterové zručnosti, vytvárať motivačné štruktúry a ako pomáhať ostatným ľuďom rozvíjať ich vlastný potenciál.
Táto kniha odhaľuje, ako sa môže ktokoľvek zlepšiť prakticky v čomkoľvek. Skutočným meradlom vášho potenciálu nie je výška vrcholu, ktorý ste dosiahli, ale to, ako ďaleko ste kráčali, aby ste sa tam dostali.
Preložené z angličtiny
Keywords: úspech; sebapoznanie; sebazdokonaľovanie; rozvoj osobnosti; populárno-náučné publikácie; príručky