Myslite rýchlejšie, hovorte múdrejšie : Ako sa dobre vyjadrovať, keď ste v úzkych - Abrahams, Matt (Tatran, 2025)
Chcete uspieť na prijímacom pohovore? Získať nového zákazníka? Zapôsobiť na porade?Kniha Myslite rýchlejšie, hovorte múdrejšie predstavuje zlatý štandard v oblasti osvedčených komunikačných postupov. Šesť krokov vás povedie k tomu, aby ste v nečakaných situáciách hovorili sebavedome a zrozumiteľne, pomôže vám upokojiť sa a sústrediť sa na to, čo je skutočne dôležité – na nadviazanie spojenia s ľuďmi okolo vás a na rýchlu reakciuv danom okamihu. Táto kniha vás naučí, ako sa vo vypätých chvíľach nielenže nebáť, ale dokonca v nich zažiariť.