Odovzdaná : 40 zamyslení a modlitieb, ktoré ti pomôžu viac dôverovať a naplno sa odovzdať Ježišovi - Roose, Barbara I. (Christian Project Support, 2025)
Snažíš sa mať pod kontrolou všetko a všetkých vo svojom živote? Máš problém dať veciam voľný priebeh a odovzdať ich? Si práve teraz v životnom období, keď prežívaš zdrvujúci žiaľ?Ak si na niektorú z týchto otázok odpovedala áno, potom je táto štyridsaťdňová cesta zamyslení a modlitieb určená tebe. Na týchto stranách si pozvaná k prijatiu životodarnej moci, ktorá pramení z odovzdanosti. Budeš sa učiť odovzdávať rôzne oblasti svojho života a žiť ako Ježiš – v plnej dôvere v Božiu moc, prítomnosť, prísľuby a prozreteľnosť.