Odovzdaná 40 zamyslení a modlitieb, ktoré ti pomôžu viac dôverovať a naplno sa odovzdať Ježišovi - Roose, Barbara I.; Gáliková, Zuzana (Bratislava Christian Project Support, 2025)
Snažíš sa mať pod kontrolou všetko a všetkých vo svojom živote? Máš problém dať veciam voľný priebeh a odovzdať ich? Si práve teraz v životnom období, keď prežívaš zdrvujúci žiaľ?Ak si na niektorú z týchto otázok odpovedala áno, potom je táto štyridsaťdňová cesta zamyslení a modlitieb určená tebe. Na týchto stranách si pozvaná k prijatiu životodarnej moci, ktorá pramení z odovzdanosti. Budeš sa učiť odovzdávať rôzne oblasti svojho života a žiť ako Ježiš – v plnej dôvere v Božiu moc, prítomnosť, prísľuby a prozreteľnosť.
Zamyslenia, inšpirované Ježišovými štyridsiatimi dňami na púšti, sú rozdelené do štyroch rovín:

Vzdať sa kontroly nad okolnosťami
Vzdať sa kontroly nad druhými
Vzdať sa očakávaní
Žiť ako Ježiš. Každý deň bude pre teba výzvou vzdať sa kontroly, odovzdať sa a byť k Ježišovi bližšie než kedykoľvek predtým
Na zadnej strane obálky uvedené: ver.sk
Obsahuje stručné biografické údaje o autorke na zadnej strane obálky
Keywords: ženy; zmysel života; emócie; strach; duchovný život; motivácia; Boh a človek; úvahy; Essays