5 jazykov ospravedlnenia : tajomstvo zdravých vzťahov - Chapman, Gary D., 1938-; Thomas, Jennifer, 1969- (Porta libri, 2024)
Kniha od autora bestselleru Päť jazykov lásky.Ospravedlnenie je jedna z najťažších vecí v medziľudských vzťahoch. Má však veľkú moc. Môže zachrániť situáciu, vzťah, manželstvo alebo povesť. A naopak. Tam, kde niekto ospravedlnenie právom očakával, ale nedočkal sa, môže prísť k zbytočnému odcudzeniu a ochladnutiu vzťahov. Avšak, čo ak ten druhý ospravedlnenie neprijme? Ako sa správne ospravedlniť? A čo ak ospravedlnenie znamená pre každého z nás niečo iné?