5 jazykov ospravedlnenia tajomstvo zdravých vzťahov - Chapman, Gary D., 1938-; Thomas, Jennifer, 1969-; Šinková, Daniela, 1978- (Bratislava Porta libri, 2024)
Kniha od autora bestselleru Päť jazykov lásky.Ospravedlnenie je jedna z najťažších vecí v medziľudských vzťahoch. Má však veľkú moc. Môže zachrániť situáciu, vzťah, manželstvo alebo povesť. A naopak. Tam, kde niekto ospravedlnenie právom očakával, ale nedočkal sa, môže prísť k zbytočnému odcudzeniu a ochladnutiu vzťahov. Avšak, čo ak ten druhý ospravedlnenie neprijme? Ako sa správne ospravedlniť? A čo ak ospravedlnenie znamená pre každého z nás niečo iné?
Odpovede nájdete v tejto knihe.Kniha Päť jazykov ospravedlnenia vám pomôže prekonať nedorozumenia vo vzťahoch a v komunikácii a možno aj napraviť to, čo sa zdalo nenapraviteľné.GARY CHAPMAN, PhD. – autor, rečník, pastor a poradca, je známy aj ako manželský poradca a vedie semináre s témou partnerských a rodinných vzťahov.
Na obálke nad názvom: Ako naprávať rozbité vzťahy
Keywords: ospravedlnenie; interpersonálne vzťahy; krízové situácie; populárno-náučné publikácie; príručky