5 jazykov lásky pre muža - Chapman, Gary D., 1938-; Southern, Randy; Tomašovičová, Martina (Bratislava Porta libri, 2016)
V srdci muža sa ukrýva túžba zvládať všetko, čo sa mu zdá dôležité. Je skvelé byť užitočným v práci alebo na ihrisku, ale nič sa nevyrovná tomu, keď vám manželka povie: „Vďaka tebe sa cítim milovaná.“ Ak ste tieto slová od nej ešte nepočuli alebo máte pocit, že nie ste špičkovým hráčom v oblasti vzťahov, je táto kniha určená práve vám.Séria kníh Päť jazykov lásky je bestsellerom, pretože princípy, ktoré obsahuje, sú jednoduché, praktické a efektívne. V tejto knihe autori hovoria priamo k mužom o tom, čo to znamená naučiť sa hovoriť jazykom lásky ich manželiek. Kniha je plná humoru a užitočných ilustrácií, ktoré vám pomôžu zvládnuť umenie milovať. „Keď svojej žene vyjadríte lásku v jej primárnom jazyku lásky, je to ako keď vám pri golfe dokonale sadne úder. Človek má z toho jednoducho dobrý pocit - a prináša to impozantné výsledky.“ Gary Chapman
Keywords: láska; muži a ženy; manželstvo; Love; Marriage; Men and women; populárno-náučné publikácie; Popular works