Super detektívka - Walliams, David, 1971- (Detská krimi, 2025)
Dita miluje vraždy. Nie však skutočné, to ani náhodou. Úplne jej stačia vymyslené, ako vystrihnuté z detektívnych románov. Najradšej má príbehy o Sherlockovi Holmesovi. Svojho psíka pomenovala Watson - na počesť verného spoločníka najslávnejšieho detektíva všetkých čias. Stačí, ak mu hodí sušienku (alebo radšej dve), a Watson ochotne vyňuchá aj tie najlepšie ukryté stopy. No v zapadnutej malej dedinke, kde býva, nie je o služby súkromného detektíva veľký záujem. Zvedavá dvojica sa však ocitne na luxusnom zaoceánskom parníku s viac ako tisíc pasažiermi na palube. Jedným z nich je Maestro, svetoznámy detektív a operný spevák v jednej osobe. Obrovská loď uprostred nekonečného oceánu je dokonalým miestom na vraždu. Alebo dve. Alebo tri. Alebo viac...