Sovička Mudrika a Magický les - Žák, Miroslava ([Autorka vlastným nákladom], 2024)
V tejto knihe nájdete 7 nádherných príbehov, ktoré deti naučia pozitívne a optimisticky vnímať svet a vážiť si každodenné drobnosti. Naučia sa vďačnosti, láske, odvahy, porozumeniu, spolupráci a empatii.Tieto príbehy im ukážu ako zvládať kritické situácie prekonať hnev a strach. Zvieratká v lese riešia rôzne problémy a vždy, keď si nevedia rady, obrátia sa na múdru sovičku. Tá im prezradí, ako problém vyriešiť. Za každou radou sa skrýva životná múdrosť alebo mentálna schopnosť, ktorú si deti pri čítaní osvoja. V každej zo 7 rozprávok vystupuje iná hlavná postava. Vlk sa napríklad naučí, že na škriepky a krik fungujú láskavé slová, ktoré pomôžu zblížiť zranené srdiečka. Zvieratká tiež zistia, že ani múdra sovička nie je dokonalá a má svoj strach, ktory jej pomôžu prekonať. Každý príbeh je napísaný s lásku, aby deti obohatil a inšpiroval. Doprajte deťom cestu plnu dobrodružstiev, kde sa naučený len cenné životné lekcie ale zažijú radostné chvíle pri čítaní.