Naj... lietadlá a letiská v pohybe - Bordet-Petillon, Sophie (Svojtka & Co., s.r.o, 2020)
Ideálna kniha pre chlapcov, ktorí sa zaujímajú o dopravné prostriedky. Nazrite na stavenisko - aké prostriedky sú potrebné na to, aby sa starý dom zbúral a postavil sa nový? A aké stroje používajú poľnohospodári, aby zasiali a potom zožali úrodu? Aké dopravné prostriedky využívame na cestovanie? Je ich naozaj veľa! Či už jazdia po ceste, pohybujú sa po koľajniciach, plávajú po vode alebo lietajú. Pozrieme sa na prácu poľnohospodárov, smetiarov, hasičov, aj na lode určené na rybolov. Zabudnúť nesmieme ani na lietanie do vesmíru. Kniha je plná podrobných ilustrácií, okienok a pohyblivých prvkov, určených na šetrné zaobchádzanie, a zábavnou formou zoznámi so všetkými dopravnými prostriedkami. Spoznajte, čo všetko jazdí, pláva a lieta.